Hemma

Hej hej! Idag så slutade vi tidigt för att niorna skulle ha sin bal. Vi hade bara tre lektioner den sista kollade vi på film också, Goal jättebra film! Idag var sista dagen jag såg Victoria innan hon åker till turkiet :( kommer inte kunna säga hej då till henne i avslutningen :(
Men men just nu läser jag en JÄTTEBRA fanfiction om One direction (om ni inte visste så är jag ett stort fan av dem) Allstå den är beroendeframkallande! Juuste ingen skola imorgon, whop whop! Men vill läsa vidare, Peace out!


At my place

Hej hej! Är här med Mona. Vi garvar åt precis allting, älskar henne för de. Har känt henne sen dagis ångrar inte någon sekund med henne. Utan henne är jag inte hel. Hon är precis som jag. Vi har redan planterat massor inför sommaren!
Älskar dig Mona!

Men men nu ska jag gå kommer nog inte att skriva nått mer inlägg än det här idag. Ha det så bra!


Morgoninlägg

Tja! Vaknade kanske för en timme sen, brukar inte vakna så tidigt. Fortfarande skitdåligt väder hoppas det blir bättre nästa vecka. Vill få sommarkänslan! Är fortfarande lite sjuk, näsan verkar aldrig bli bättre.
Men aja tänkte äta frukost nu bloggar senare! Puss <3


Trååååk

Tjaba! Hur är det med er?
Jag har fortfarande halsbränna, great. Men sommaren närmar sig, whop whop! Fast det ser inte ut som de i juni också! Men det är Sverige, 4 årstider på en dag. Hoppas vi reser bort i sommar. Ska kolla på degrassi nu så ni får ha det bra!


Börjat blogga igen!

Hej hej bloggen! Förlåt förlåt att jag inte har bloggat! Det har varit för att jag inte har orkat eller haft mycket att göra. But I'm back on track! Så mycket har hänt tiden då jag inte bloggade. Har så mycket att berätta! Men mår jättedåligt, gick hem från skolan. Är förkyld. brukar inte vara det. Men får se om jag bloggar lite senare.
XOXO <3

RSS 2.0